Tiden læger alle sår: hvad så når den ikke går? John Krusenstjerna-Hafstr M

ISBN: 9788776915865

Published: March 25th 2009

Paperback

64 pages


Description

Tiden læger alle sår: hvad så når den ikke går?  by  John Krusenstjerna-Hafstr M

Tiden læger alle sår: hvad så når den ikke går? by John Krusenstjerna-Hafstr M
March 25th 2009 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 64 pages | ISBN: 9788776915865 | 9.15 Mb

Kære John!Efter at have læst dine digte har jeg - i deseneste måneder - skrevet adskillige brevetil dig. Jeg har kasseret dem alle idet, deter svært at finde netop de ord, der kort ogpræsent beskriver, hvilke tanker og følelserder opstår iMoreKære John!Efter at have læst dine digte har jeg - i deseneste måneder - skrevet adskillige brevetil dig.

Jeg har kasseret dem alle idet, deter svært at finde netop de ord, der kort ogpræsent beskriver, hvilke tanker og følelserder opstår i forbindelse med læsningen.Det er så godt som umuligt, for de er derjo alle sammen - følelserne: Sorg, vrede,glæde, forvirring, fornemmelsen af tabp.gr. af mistede evner som svigtendehukommelse og manglende tidsfornemmelse, for slet ikke at tale om at miste sig selv, sådan som du beskriver det i et af digtene.Jeg genkender de tanker og følelser, duskriver om og har haft stor glæde af atlæse digtene.

Jeg har også grædt over dem,bl.a. fordi de har givet mig en følelse afikke at være alene og helt så fortabt, somjeg følte mig, da jeg begyndte som kursistpå Hjerneskadecentret. En af de første, jegtalte med, var dig John - og midt i dinegen elendighed gav du mig nyt håb. Takfor det og tak, fordi jeg måtte læse dinedigte.Kærlig hilsenAnne-LieHold A 2006Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Tiden læger alle sår: hvad så når den ikke går?":


wholeapproachforums.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us